Canon Gold Partner 2024

Rješenja

Osim uređaja i servisa i redovnog održavanja za njih, u našoj ponudi nalaze se softverska rješenja uniFLOW za upravljanje ispisom i Therefore za upravljanje dokumentima.

Ta softverska rješenja učinkovita su u potpomaganju digitalne transformacije u tvrtkama svih veličina – od malih poduzetnika pa do velikih sustava – i tijesno surađuju s Canonovim uređajima.

Canon Gold Partner 2024
 
uniFLOW

uniFLOW - savršen softver za upravljanje vašim uređajima za ispis

Bez obzira na to imate li u svojoj organizaciji samo jedan pametni uređaj za ispis, njih nekoliko desetaka ili čak puno više, softversko rješenje uniFLOW savršeno surađuje sa svima njima kako bi smanjilo troškove povezane s ispisivanjem.

Kako uniFLOW smanjuje vaše troškove?

  • Automatskim brisanjem nepotvrđenih ispisnih zadataka
  • Implementacijom pravila ispisa kao što su podrazumijevani ispis samo crnom bojom ili podrazumijevani obostrani ispis
  • Preusmjeravanjem ispisnih zadataka sa stolnih pisača sa skupljim otiskom na višefunkcijske uređaje na kojima je ispis povoljniji
  • Praćenjem troškova po individualnim korisnicima, odjelima ili projektima
  • Smanjenjem troškova IT podrške korištenjem samo jednog drivera za cijelu flotu uređaja za ispis
Therefore

Therefore™ - upravljajte dokumentima umjesto da oni upravljaju vama

Therefore™ je softver za upravljanje dokumentima. On vam omogućuje da krozu središnju bazu na vašem poslužitelju i unaprijed definirane procese obrade dokumenata uvijek pronađete dokument koji vam treba - bila to ulazna faktura, izlazni račun, ugovor s poslovnim partnerom ili odluka o korištenju godišnjeg odmora za djelatnika.

Najvažnije prednosti Thereforea:

  • Produktivnost: sustav automatizira i optimizira ključne poslovne procese radi veće brzine i točnosti
  • Sigurnost: informacije su sigurne i zaštićene u centralnom repozitoriju uz dozvoljeni pristup samo ovlaštenim korisnicima i dozvole koje se mogu podešavati
  • Flekibilnost: pristup vašim informacijama moguć je iz tvrtke ili izvan nje, a sustav je dovoljno skalabilan da je jednako dobro prilagođen malim i velikim korisnicima

Pogledajte kratak video o mogućnostima Thereforea na YouTubeu:

I uniFLOW i Therefore savršeno funkcioniraju s Canonovim uredskim pisačima iz serije imageRUNNER ADVANCE, ali i uređajima drugih proizvođača, kako bi omogućili učinkovito upravljanje vašim pisačima odnosno neometan unos i tijek dokumenata kroz vašu organizaciju.