Canon Gold Partner 2024

Asortiman uređaja i rješenja renomirane tvrtke Canon

Višenamjenski uredski pisači tvrtke Canon osmišljeni su za maksimalnu produktivnost i cjenovnu učinkovitost. Pojednostavljuju ispisivanje, skeniranje, kopiranje, faksiranje i upravljanje dokumentima bez obzira na to nalazite li se u malom uredu s nekoliko zaposlenih, tvrtki srednje veličine ili korporaciji s odjelima različitih zahtjeva. Pored višenamjenskih uredskih uređaja, Canon nudi i tintne pisače za manje urede i kućni rad, kao i specijalizirana rješenja poput skenera ili pisača velikog fromata.

Kao akreditirani Gold partner tvrtke Canon možemo vam ponuditi uređaje Canon za sve vaše potrebe, njihovo održavanje kao i potrošni materijal za njih. Održavanje i potrošni materijal nudimo ne samo za aktualne modele, nego i za one koji više nisu u prodaji.

Canon Gold Partner 2024
 

Laserski pisači

Canonovi laserski uredski uređaji jednostavni su za upotrebu, bogati funkcijama i napravljeni tako da ubrzavaju svakodnevne procese. Bogata ponuda uređaja za crno-bijeli ispis ili ispis u boji zadovoljit će ppotrebe svih skupina korisnika.

Laserski pisač

Višenamjenski uređaji u boji

Vrlo kvalitetni uredski pisači koji se jednostavno koriste te pružaju ispis, kopiranje, skeniranje, slanje i faksiranje u boji u jednom uređaju.

Laserski pisač

Višenamjenski crno-bijeli uređaji

Profesionalno crno-bijelo ispisivanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje, bez obzira kakve su vaše potrebe. Svaki od uredskih pisača pruža visoke radne značajke i lakoću korištenja – za kućne urede, male i srednje tvrtke ili korporativno korištenje.

Laserski pisač

Pisači u boji

Vrlo kvalitetni pisači u boji koji se jednostavno koriste za vaš mali ured ili radnu skupinu.

Laserski pisač

Crno-bijeli pisači

Crno-bijeli uredski pisači koji pružaju dosljedne, vrlo kvalitetne rezultate bez obzira na produktivnost koja se zahtijeva.

 

Tintni (ink-jet) pisači

Savršeni za manje urede ili rad od kuće, Canonovi tintni pisači odlikuju se malim zauzećem prostora i atraktivnim dizajnom, a iznimno se jednostavno instaliraju, koriste i održavaju.

Inkjet pisač

Pisači za upotrebu kod kuće

Uz zapanjujuću kvalitetu ispisa, softver koji je jednostavno koristiti, napredne mogućnosti povezivanja i predivan dizajn, opsežni asortiman tintnih pisača PIXMA obuhvaća modele među kojima će i kućni korisnici i male tvrtke naći nešto za sebe.

Inkjet pisač

Pisači za male tvrtke

Istražite cijeli asortiman produktivnih poslovnih tintnih pisača MAXIFY tvrtke Canon dizajniranih za brz i kvalitetan ispis dokumenata u malim i kućnim uredima.

Inkjet pisač

Megatank pisači

PIXMA serija G dizajnirana je za učinkovitost i praktičnost zahvaljujući novim punjivim spremnicima s tintom koji osiguravaju isplativo ispisivanje velikih količina materijala uz uštedu tinte.

 

Skeneri

Digitalizacija papirnatih dokumenata oduzima sve više vremena u tvrtkama bilo koje veličine. Canonovi skeneri olakšat će taj proces i osloboditi vam više vremena za vaš osnovni posao.

Skener

Prijenosni

Višenamjenski prijenosni skeneri dizajnirani za kućne i male urede, kao i poslovne ljude u pokretu. Malenih dimenzija i s USB napajanjem.

Skener

Stolni

Prepuni značajki prilagođenih korisniku i opremljeni snažnim softverskim paketom spremnim za uporabu, ovi kompaktni i pouzdani mrežni, odjelni i stolni skeneri ubrzavaju vaš radni proces.

Skener

Produkcijski

Kako bi se zadovoljile potrebe za odličnim radnim značajkama i skeniranjem velikih količina, ovi robusni produkcijski skeneri imaju napredne značajke koje osiguravaju brzu sigurnu izvedbu zadataka.

 

Uređaji za ispis širokog formata

Idealni za kreativne agencije, studije i arhitektonske urede, Canonovi pisači širokog formata tiskaju na raspon medija od veličine A2 (17 inča) do B0 (44 inča).

LFP

Ploteri u boji

Za istinsku fleksibilnost ispisa i preciznost na CAD/GIS tržištu, nudimo raspon plotera od 17" (A2) do 44" (B0). Canon ploteri printaju najčišće linije i najpreciznije iscrtavaju tekst i grafike, te se lako integriraju u vaše okruženje s punom podrškom za CAD aplikacije.