Canon asortiman

Poštovani posjetitelji na ovoj stranici možete pregledati našu ponudu Canon uređaja

Kao Canon akreditiran partner, možemo vam ponuditi raznovrsne Canon uređaje i sav potrošni materijal (za aktualne i EOL modele). Naša ponuda uređaja podijeljena je u nekoliko kategorija.

Laserski ispis

Koristite uređaje koji su jednostavni za korištenje, bogati funkcijama koji svaki ured treba, napravljeni da svojim mogućnostima ubrzaju vaše radne procese.
Ovisno o potrebama podijelili smo uređaje u osnovne kategorije:

Višenamjenski uređaji u boji
Vrlo kvalitetni uredski pisači koji se jednostavno koriste te pružaju ispis, kopiranje, skeniranje, slanje i faksiranje u boji u jednom uređaju.
Višenamjenski crno-bijeli uređaji
Profesionalno crno-bijelo ispisivanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje, bez obzira kakve su vaše potrebe. Svaki od uredskih pisača pruža visoke radne značajke i lakoću korištenja – za kućne urede, male i srednje tvrtke ili korporativno korištenje.
Pisači u boji
Vrlo kvalitetni pisači u boji koji se jednostavno koriste za vaš mali ured ili radnu skupinu.

Crno-bijeli pisači
Crno-bijeli uredski pisači koji pružaju dosljedne, vrlo kvalitetne rezultate bez obzira na produktivnost koja se zahtijeva.


Faks
Asortiman vrlo kvalitetnih i produktivnih laserskih uređaja za faksiranje koji obuhvaća modele za manju količinu posla i višenamjenske modele za opsežan rad i internetsko faksiranje.

Injekt ispis

Ukoliko tražite kućni ili mali uredski uređaj po vašoj mjeri isprobajte Canonov alat za odabir pisača.
Ako već imate preferirani model uređaja, pogledajte ponudu:

Pixma uređaji
Uz zapanjujuću kvalitetu ispisa, softver koji je jednostavno koristiti, napredne mogućnosti povezivanja i predivan dizajn, opsežni asortiman tintnih pisača PIXMA obuhvaća modele među kojima će i kućni korisnici i male tvrtke naći nešto za sebe.
Maxify uređaji
Istražite cijeli asortiman produktivnih poslovnih tintnih pisača MAXIFY tvrtke Canon dizajniranih za brz i kvalitetan ispis dokumenata u malim i kućnim uredima.
Pixma serija G (s punjivim spremnicima)
PIXMA serija G dizajnirana je za učinkovitost i praktičnost zahvaljujući novim punjivim spremnicima s tintom koji osiguravaju isplativo ispisivanje velikih količina materijala uz uštedu tinte.Skeneri

Procesi digitalizacije i arhiviranja postaju standard u današnjem poslovanju. Komunikacija koja podržava slanje skenirane dokumentacije sve je zastupljenija. Razmišljajući o tome Canon stalno stvara rješenja koja će vam pomoći u učinkovitoj digitalizaciji, pohrani i prenošenju informacija.
Koristite ovaj alat za odabir skenera i odaberite uređaj po vašoj mjeri.

Prijenosni
Višenamjenski prijenosni skeneri dizajnirani za kućne i male urede, kao i poslovne ljude u pokretu. Malenih dimenzija i s USB napajanjem.

Stolni
Prepuni značajki prilagođenih korisniku i opremljeni snažnim softverskim paketom spremnim za uporabu, ovi kompaktni i pouzdani mrežni, odjelni i stolni skeneri ubrzavaju vaš radni proces.

Produkcijski
Kako bi se zadovoljile potrebe za odličnim radnim značajkama i skeniranjem velikih količina, ovi robusni produkcijski skeneri imaju napredne značajke koje osiguravaju brzu sigurnu izvedbu zadataka.
LFP - uređaji za ispis širokih formata

Iz Canonovog asortimana plotera možete izabrati uređaja koji ispisuju od 17“ (A2) pa sve do 44“ (B0).
Isprintajte vaše nacrte, banere, plakate … u tren oka.

Ploteri u boji
Za istinsku fleksibilnost ispisa i preciznost na CAD/GIS tržištu, nudimo raspon plotera od 17" (A2) do 44" (B0). Canon ploteri printaju najčišće linije i najpreciznije iscrtavaju tekst i grafike, te se lako integriraju u vaše okruženje s punom podrškom za CAD aplikacije.