Trebate brz i pouzdan uredski crno-bijeli pisač s mogućnošću skeniranja i faksom? Canon i-SENSYS X 1238iF kompaktan je stolni uređaj brzine ispisivanja do 38 stranica po minuti s podrškom za automatski obostrani ispis te brzine skeniranja do 70 inča po minuti. Sadrži ugrađen skener s automatskim ulagačem dokumenata s mogućnošću automatskog obostranog skeniranja kao i ugrađeni telefaks.

Nudi povezivanje putem Ethernet ili Wi-Fi mreže, USB-a ili mobilnih uređaja uz besplatnu aplikaciju Canon PRINT Business. Kompaktan dizajn omogućuje lako postavljanje na radne površine i minimalno utječe na radne rasporede u uredu, a pisač se jednostavno podešava i koristi pomoću ugrađenog dodirnog zaslona dijagonale 5“. Podržava rad s uslugama u cloudu i može se povezati s Canonovim softverskim rješenjima za obradu dokumenata. Maksimalni kapacitet papira iznosi 900 listova uz nabavu opcija.

Canon i-SENSYS X 1238iF je dostupan odmah za samo 3.100 kn (411,44 €) + PDV. Naručite na prodaja@kopias.hr ili telefon 01/3042-224!

Naruči odmah

* Slika uređaja je simbolična i može sadržavati dodatnu opremu. Detaljne tehničke specifikacije potražite na Canonovim stranicama.

* Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn.