Svoje prve poslovne korake napravili smo 2001. g. kao mala obiteljska tvrtka. Godinama smo gradili i ojačavali svoje poslovanje, pa danas zapošljavamo 9 ljudi, u sektorima servis, prodaja (veleprodaja, maloprodaja) i računovodstvo. Predanim i upornim radom, educiranjem zaposlenika te držeći korak s novim trendovima zaslužili smo status Canon akreditiranog partnera, kojeg već godinama opravdamo. Želimo da naši korisnici budu usmjereni na svoj rad i zadatke koji stoje pred njima, a mi smo tu kako bi se pobrinuli da njihov ured besprijekorno funkcionira. Zato imaju na raspolaganju široku paletu Canon uređaja, usluga (najam, ugovor po ispisu, ugovor o održavanju, popravak po pozivu) i sav uredski materijal.
SERVIS I SKLADIŠTE
Cernička 4, 10000 Zagreb

MALOPRODAJA
Cernička 21, 10000 Zagreb

IBAN
HR37236000011 01 298807

OIB
96605206988
Naši tehničari i dostavljači svaki su dan na terenu, brzo i kvalitetno rješavaju zadatke koji ih očekuju. Maloprodajna lokacija nalazi se u Cerničkoj 21, gdje je smješten i veleprodajni ured. Vodimo se mišlju „Korisnik je na prvom mjestu“ i takav nas odnos prema poslu čini partnerom na kojeg se možete osloniti s povjerenjem.

Željka Labaš, Signumšped

Kopi As je tvrtka s kojom surađujemo godinama. Za dugu suradnju ponajviše je zaslužno ljubazno, susretljivo i pouzdano osoblje koje brzo odgovara na sve naše zahtjeve.

Davor Banovac, nabava, INGRA

Vrlo smo zadovoljni našom dosadašnjom poslovnom suradnjom s KOPI-ASom, ne samo u prodajnom smislu već i u tehničkoj potpori kao i u post prodaji.

Nataša Rendulić, nabava, Toplana Karlovac

Već godinama njegujemo uspješnu poslovnu suradnju koja se bazira na kvalitetnoj usluzi, brzoj isporuci naručene robe i nadasve prihvatljivim cijenama.

Tomislav Cikač, Predsjednik Uprave, Proklima

Suradnju s tvrtkom KOPI-AS smo započeli prije više od 15 godina. Podrška i pomoć pri odabiru uređaja bila je vrlo profesionalna, uvažavajući i predviđajući u potpunosti naše potrebe, te smo korištenjem njihove opreme osigurali kvalitetan, brz i povoljan ispis, posebice tehničke dokumentacije za proizvodnju klima komora. Suradnju uspješno nastavljamo i danas nadogradnjama u korištenju uređaja s ispisom u boji, print managmentom i skenerima.

Neven Jakelić, Telenerg

Nemamo nikakvih primjedbi u suradnji. Štoviše, sve je super, pogotovo brzina u dostavi.