Ključne tehnologije plotera Canon imagePROGRAF TM-200 omogućavaju ispis iznimno oštrih linija i živopisnih boja za brzo i jednostavno ispisivanje na velike formate. Smanjenje buke od gotovo 60 % i kompaktne dimenzije čine ga savršenim za manje urede s ograničenim prostorom. Možete ga postaviti posve uza zid jer se upravljanje u potpunosti odvija preko kontrolne ploče s prednje strane, a izmjena role papira s gornje strane uređaja u prirodnom položaju bez saginjanja.

Uz potpuno pigmentni tintni sustav Lucia TD s 5 boja, čak su i ispisi na običan papir vrhunske kvalitete, a brzina ispisa od 24 sekunde po listu papira formata A1 zadovoljit će korisnike koji traže ploter iz ulaznog segmenta, bez obzira na to bave li se ispisom grafika i postera za dućane i poslovne prostore, inženjerskih nacrta za klijente, građevinskih tlocrta ili bilo kojih drugih materijala koji zahtijevaju veliki format.

Canon imagePROGRAF TM-200 je dostupan po cijeni od 4.950 kn (656,98 €) + PDV. Naručite na prodaja@kopias.hr ili telefon 01/3042-224!

Naruči odmah

* Postolje nije uključeno u cijenu. Slika uređaja je simbolična i može sadržavati dodatnu opremu. Detaljne tehničke specifikacije potražite na Canonovim stranicama.

* Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn.